Kwaliteit

Bij Nedalpac zijn we ons goed bewust van het hoge kwaliteitsniveau welke in de gehele keten van essentieel belang is. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat ons gevoerde kwaliteits- en voedselveiligheidsbeleid is beloond op het hoogste niveau, op basis van diverse kwaliteitssystemen zoals QS, SKAL en IFS (higher level).

Dit hoge niveau heeft Nedalpac onder andere te danken aan de kwaliteitsafdeling. Deze belangrijke schakel heeft niet alleen een controlerende functie, maar ook een ondersteunende en adviserende rol. Omdat kwaliteit begint bij de bron, is het belangrijk dat we zeer intensief contact onderhouden met de leveranciers omtrent de kwaliteitsontwikkelingen. Ook treden we op om de kwaliteit samen met de leverancier te verbeteren.

We keuren de aangeleverde producten op verschillende momenten in het proces. Dit gebeurt door onze kwaliteitsspecialisten. Daarnaast voeren externe instanties diverse kwaliteitscontroles uit. Een voorbeeld hiervan is het Kwaliteitscontrole Bureau (KCB).

Van teler tot klant: tijdens het gehele proces zijn er controlemomenten. Daarom kunt u bij Nedalpac rekenen op kwaliteit van het allerhoogste niveau!

Certificaten

IFS


Bio


QS