Tracking & tracing

Binnen Nedalpac worden alle pallets bij ontvangst voorzien van een SSCC-nummer (een soort barcode). In een volgende stap wordt de partij kritisch gekeurd en worden alle bevindingen direct digitaal vastgelegd. Dit keuringsrapport wordt vervolgens aan de specifieke partij gekoppeld. Alle afdelingen kunnen deze rapportages vervolgens direct inzien.

Door dit proces zijn alle producten van Nedalpac volledig traceerbaar. Alles van land tot klant wordt zo transparant mogelijk in kaart gebracht. Zo weet u bij elke stap van het proces waar de producten vandaan komen, waar ze zich momenteel bevinden en waarheen ze onderweg zijn.Logistiek

Groenten en fruit zijn verse producten. Een goede logistiek en snelle levering zijn dus essentieel. Alleen op die manier kunnen we een maximale shelflife garanderen. De gunstige locatie van ons distributiecentrum in Venlo draagt hier aan bij. De locatie is gemakkelijk te bereiken vanaf de A73 en biedt toegang tot zowel Midden- als Oost-Europa. Voor transport naar Noord-Europa kunnen we laden vanaf onze andere distributiecentra in Bleiswijk en Nieuw-Amsterdam.

Wij kunnen u op logistiek gebied volledig ontzorgen. Nedalpac transporteert namelijk zowel met eigen vrachtwagens als met transportmiddelen van geselecteerde transportbedrijven. U mag erop rekenen dat wij alleen samenwerken met gecertificeerde vervoerders, die wij nauwkeurig selecteren op basis van hun expertise en betrouwbaarheid.Onze distributiecentra

Nedalpac is gevestigd op het Fresh Park in Venlo. Dit is middenin het tuinbouwgebied van Zuidoost-Nederland en vlakbij het Rhein-Ruhrgebied in Duitsland. Deze gunstige ligging en de optimale infrastructuur maken het mogelijk om onze afzetmarkten op maat te bedienen. Daarnaast beschikken we ook over twee distributiecentra in Bleiswijk en Nieuw-Amsterdam.